One way

Runoilija Kobrakai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I hold the world but as the world, Gratiano;
A stage where every man must play a part, and mine is a sad one.”


- William Shakespeare
 

Tulethan sinäkin

elämääni pelkästään kääntymässä

pari kaunista runoa sinusta ja minusta

Palanen minua ja eteenpäin

Minä olen palapeli josta jokainen saa

ottaa omansa

Sielua on vaikea löytää kun kokonaisuus on pirstoutunut

peilaa omasi minusta

rakasta ja hylkää, pidä hyvänä ja tyrmää

löydä itsesi minun kautta

ja katoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se ikävä kyllä aika usein menee. Sosiaalisten suhteiden takana on itseasiassa erittäin itsekkäitä tarkoitusperiä.

Tuli mieleen sellainen ihminen, joka kiertää sylistä syliin. Ja jotkut ihmiset, joiden kautta toiset kulkevat, ikään kuin likainen matto, jonka avulla vältetään kura, mutta jota aina tallotaan hieman alemmas..

 

Käyttäjän kaikki runot