My words hurt more softly

Runoilija Kobrakai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I hold the world but as the world, Gratiano;
A stage where every man must play a part, and mine is a sad one.”


- William Shakespeare
 

Kuka meistä sen kaiken kertoisi,

kauan kaivettua kaipaisi,

kymmenen käskyä parisuhteista,

älä jätä, älä petä

tiivistettynä kahteen kyyneleeseen.

Paljon tippuvia tarkoituksia,

Sanoja ja sattuvia saivarteluja.

Kun seinilläkin on korvat

parempi valita sanaisen arkkunsa aarteet tarkkaan.

Totuus on aina ruma, kohteliaisuus kaunis, vale-valkoinen.

kaksi merkitystä jokaiselle jankutukselle.

Oi minä niin ikävöin meitä

Se oikea ja sitten se värittömän väärä..

"Sää oot just sellainen, mustaa tai valkoista"

Ethän sinä sinisilmäinen nähnyt.

Toteuttamalla pimeää puolta pahan palkkalistoilla,

kärsimättömästi kärsin vähin käsin,

totuus sattuu, minä satutan vielä enemmän,

nauttien jokaisesta tavusta,

joka uppoaa lihaasi,

kuin tulikuumaksi poltettu naula.

Olen maanpäällinen helvetti,

pahoillani paholaisesta,

mutta nautinnolla on kallis kateus.

Maksa siis laskusi,

tuhansilla kyyneleillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on tunteella kirjoitettu.
vahva runo, tykkään paljon.
kompastun tässä vaan siihen,
että sanoja on liikaa.

jos nyt ymmärsit,
mutta tykkään kumminkin.

 

Käyttäjän kaikki runot