Yksilö

Runoilija AGA

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 28.6.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 13:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joltasenkin ajopuu, akanvirrassa, seuraten ohimenevää
 
Erään kerran, vain hetkisen verran
istahdin penkille puistotien.
Siinä katselin kuin ohimennen
toisten touhuja, miettien.

Kiire, kiire on kaikkialla
ehtiä pitää, toiset jo oottaa.
Vaihtaen asentoa, nostaen jalkaa
seurasin maassa muurahaisvirtaa.

Mistä ne tulee, minne ne menee
kiireessä vilistäen, kipittävin jaloin?
Niilläkin suunta, ehtiä pitää
muurahaispesään, sen onkaloihin.

Huomasin, muurahaisvirrassa vastuksen
kiven siru oli keskellä sen.
Kahtapuolta joutuivat sen väistämään
näin haittasi se heidän kulkuaan.

Muutama, ohimennen tutki kiven
sitten jatkoi matkaa muiden mukaan.
Vain yksi, tutkittuaan kiven
sen kahtapuolta hyvin tarkkaan.

Ei lähtenyt se heti muiden mukaan
eikä auttanut sitä muutkaan, kukaan.
Takajaloilleensa nousten, kiveä se väänti
puolelta toiselle ja välillä voimiansa säästi.

Ei mitään voinut se kiven koolle
vaikutti hyvin väsyneelle.
Kääntyi, sitten jatkoi muiden mukaan
ei nähnyt sitä enää kukaan.
Se oli yksilö.














 
Selite: 
Meitä on moneksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulisimmepa toimeen kaikkien ja kaiken kanssa.
Tarkasti seurattu muurahaisyksilön yritys
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
AGA Armo ja Onni 1.4.2007 4 Runo
AGA Hylätty Kukkakimppu 24.11.2018 2 Runo
AGA Irri 26.10.2008 0 Runo
AGA Irri 4.1.2008 5 Runo
AGA Lallarook 17.10.2008 3 Runo
AGA Lasilintu 3.2.2009 38 Runo
AGA Leppäkertut 16.12.2008 12 Runo
AGA Metsäkulma 8.7.2007 17 Runo
AGA Naapurin Tytölle 25.7.2014 1 Runo
AGA Odottaja 1.3.2008 6 Runo
AGA Tatuoitu käsi 14.1.2007 6 Runo
AGA Yksilö 7.4.2017 2 Runo