Leppäkertut

Runoilija AGA

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 28.6.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 13:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joltasenkin ajopuu, akanvirrassa, seuraten ohimenevää
 

Taas jälleen syntyi leppäkerttu
pienen pieni pisara,
taas jälleen perheen herranterttu
sairaana on itara.

Verikoe sormenpäästä, kysyy kyllä malttia
mut puhe leppäkertuista, on taasen tässä valttia,
kun pelokkaana perheen pienin, ojentaapi sormenpään
niin hetikohta sormenpäässä, leppäkertun nään.

Näin tehtiin kerta toinenkin
katos pelko, herrantertun,
jopa toivoi aina myöhemmin
näkevänsä leppäkertun.

Selite: 
ammattitaitoa lääkärissä
Kategoria: 
 

Kommentit

Voiiii miten ihana.
Onnea tähän päivääsi!

Konstit on monet!
Hyvää syntymäpäivää!

Lasten kanssa ei kaikki lääkärit osaa toimia näin viisaasti, lapsen ehdoilla.
Hyvä ja neuvokas keino rohkaista lasta;

Hienosti oivallettu pelonpoistokeino. Olen ollut itse verinäytteenottaja ja hyvät keinot olivat monesti tarpeen.
Mukavaa syntymäpäivää.

Onnea pikkuiselle
ja tänään SULLE!!!

hienoa on. terveisii Kotkaan !!!!

Hieno runo :)

Juuri pikkuisten seasta elossa selvinneenä iloitsen suuresti tästä taitavasta riimittelystäsi!
Iloista syntymäpäivää myös näin §:D

Tosi hyvä konsti! Ja tosi kivasti siitä kerrot runossasi.

Aivan ihana runo ja asia...
Hauskaa synttäriä!!

Olipas mukava runo ja niin taitava lääkäri joka osas luoda oikian tunnelman, niin lasten kans parahite pärijää, oon kokenu monikertoohin.

Onnellista syntymäpäivää sulle !

Tuopa onkin oiva keino:-))))))
Mukava runo...ja Onnea synttärien johdosta,sekä oikein mukavata vuoden vaihtumista:-)))))

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
AGA Tatuoitu käsi 14.1.2007 6 Runo
AGA Armo ja Onni 1.4.2007 4 Runo
AGA Metsäkulma 8.7.2007 17 Runo
AGA Irri 4.1.2008 5 Runo
AGA Odottaja 1.3.2008 6 Runo
AGA Lallarook 17.10.2008 3 Runo
AGA Irri 26.10.2008 0 Runo
AGA Leppäkertut 16.12.2008 12 Runo
AGA Lasilintu 3.2.2009 38 Runo
AGA Naapurin Tytölle 25.7.2014 1 Runo
AGA Yksilö 7.4.2017 2 Runo
AGA Hylätty Kukkakimppu 24.11.2018 2 Runo