Armo ja Onni

Runoilija AGA

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 28.6.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 13:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joltasenkin ajopuu, akanvirrassa, seuraten ohimenevää
 

Likaisen, harmaan ikkunan takaa
väsynyt, kuoleva, perhonen makaa
sen siipiä peittää pöly ja saasta
vaan vielä, se yrittää kohota maasta.

Seittisen ruudun ulkopuolella
häilyy kukkien kesäinen mesi
vielä ei perhonen, haluaisi kuolla
se tarvis vain olla, toisella puolla.

Otan kuolevan perhosen kämmenellen
siivet hiukkasen värähdellen
aukaisen akkunan pölyisen
lähtee perhonen kädeltäin lennellen.

Sen lentoa hentoa seurasin
ja pölyisen ruudun suljin
samalla pyysin Luojaltain
et mulle soisi armoaan
jos joskus sitä tarvin.

Selite: 
onni
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, kosketti kovasti

Hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Jos me elämme, tai kuolemme, me Herran omat olemme.

Todella kaunis runo perhosesta, mikä tarvitsi apuasi. Runosi loppusäe kosketti nöyryydellään. Hauskaa syntymäpäivää.

Todella kaunis runo. Mukavaa riimittelyä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
AGA Hylätty Kukkakimppu 24.11.2018 2 Runo
AGA Yksilö 7.4.2017 2 Runo
AGA Naapurin Tytölle 25.7.2014 1 Runo
AGA Lasilintu 3.2.2009 38 Runo
AGA Leppäkertut 16.12.2008 12 Runo
AGA Irri 26.10.2008 0 Runo
AGA Lallarook 17.10.2008 3 Runo
AGA Odottaja 1.3.2008 6 Runo
AGA Irri 4.1.2008 5 Runo
AGA Metsäkulma 8.7.2007 17 Runo
AGA Armo ja Onni 1.4.2007 4 Runo
AGA Tatuoitu käsi 14.1.2007 6 Runo