Pakoon

Runoilija matildavain

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun vain voisin nukahtaa, nukahtaa kesken päivän.
Näkisin unia kauniita, kauniimpia kuin tämä elämä
pääsisin pakoon, hetkeksi vain,
hetkeksi pakoon maailmaa.
Pakoon kaikkea pahaa,
Pakoon nälkää ja sotaa,
pakoon ihmisiä itkemässä kadulla
Huutamassa apua
Kun vain voisin silmäni sulkea,
Voisin elää hetken valheessa,
Voisin sulkea silmäni pahalta.
Nähdä, kuinka valo saapuu,
Nähdä kuinka hyvä voittaa taiston ikuisen
Ja tuntea lämmön auringon, sen
jos voisin nähdä, tietäisin olevani unessa.

Mutta vain yöllä voin vaipua uneen
Vain yöllä voin sulkea silmäni
vain yöllä en kuule itkua
Vain yöllä en tunne kipua.
Tule yö.
Tule.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Silmät kosteana ja kaunis ♥

 

Käyttäjän kaikki runot