Nenäpäivä

Runoilija Viipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1967

Perso elämälle.
 

Seitsemänvuotiaan pojan
toive on kuolla.
Osana hänellä on huolehtia
kahdesta veljestään.
Ja itsestään.
Orpoja ovat.
Ei ole joka päiväksi ravintoa.

Pojan toive on
pysäyttävä.
Se kertoo millaista
heidän elämä on.

Samaan aikaan
rikkaassa osassa maailmaa
monella suurin murhe on
kehoon kertyneet

ylimääräiset

grammat.

Hullu maailma!

Selite: 
Kun on vatsa täynnä, on aikaa murehtia epäolennaisista ja turhista asioista...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot