Sinulle

Runoilija Viipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1967

Perso elämälle.
 

Sinusta haluaisin
kirjoittaa.
Sinulle.
Sanoja vielä en
löydä.
Niitä, joita sinusta
haluaisin sanoa.

Siitä kaipuusta ihaniin
suudelmiin.
Kutkuttavasta palosta
tutkimusretkiin
mieleesi, vartaloosi.

Kuitenkin
tavoitan sinut
yhä useammin
ajatuksistani.

Yllätyn siitä,
että mieleni on niin
levollinen,
aiemmat pelkoni
poissa.

Olen lakannut etsimästä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan levollinen runo. <3

Tunteita tunteita runosi hänestä kertoo..niin kirjoita rakkautesi häneen.ja onneesi uuteen

Eräänlainen tutkimusmatka .

tämä on rauhaisaa ja samalla antoisaa luettavaa.. hyvä meininki :)

On se vaan ihan hyvä välillä siestaas vietellä.

Aivan ihana viimeinen lause! Mahtavaa..

Kaunis ja upea runo, ja tuttu tunne :)

Kaunis, hyvä runo

Seesteistä uteliaisuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot