Sinä tuntematon poika...

Runoilija Savanni

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syömishäiriö,
masennus,
ahdistuneisuushäiriö.

Eivät katoa koskaan,
ikuisia ystäviä
--- vaikka ei haluaisikaan.
 

En osaa säästää sanoja
en rahojani

en osaa laulaa, en kirjoittaa
en kieltää enkä myöntää tekojani

mutta haluaisin kertoa
(jos osaisin)
että välitän
ja toivoisin sinunkin välittävän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot