Välimaasto

Runoilija Savanni

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syömishäiriö,
masennus,
ahdistuneisuushäiriö.

Eivät katoa koskaan,
ikuisia ystäviä
--- vaikka ei haluaisikaan.
 

Kahden tulen välissä
seison ja katson maailmaa

liian paljon nähty
mutta niin paljon vielä näkemättä

kylkiluut kovina vierelläni
jääkarhunkarva käsivarsissani
seison ja katson tulta
joka polttaa,
mutta ei lämmitä vielä tarpeeksi

Selite: 
For you, miss anorexia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhuttelevan omaperäinen, Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot