Jtn turhaa

Runoilija Thihihii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä mitä tehdä, olen eksyksissä.
Elän ikuisessa labyrintissa,
jota on spekuloitu.
Ulos pääsyä ei ole.
Eikä kukaan pääse sisään.
Kukaan ei voi auttaa, ei neuvoa.
Kukaan ei voi ymmärtää miltä se tuntuu,
ellei sitä ole itse kokenut.
En tiedä mihin pitäisi mennä.
Suunnata suoraan eteenpäin?
Kääntyä ympäri ja yrittää palata sinne,
mistä kaikki alkoi?
Mikä on oikein, mikä väärin.
Suru, tuska, epätoivo.
Nuo kolme asiaa,
ovat tuhonneet todellisuuden tajuni.
Välillä toivoisin unien olevan todellisuutta.
Joskus haluaisin vain jäädä uniin ja elää ikuisesti,
unelmien keskellä, jotka kerrankin voisivat toteutua.
Silloin palaisin alkuun.
Sinne, mistä kaikki lähtikin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot