Nellu♥

Runoilija Thihihii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli päivä niin kaunis
Silti niin synkkä ja pimeä
Itkin.

Kun katosit ikuiseen pimeyteen
Löysit ehkä paikan valoisan.

Oli yö niin satumainen
Silti niin surullinen ja raskas
Hymyilin.

Kun tajusin keinon mahdollisen
Löysin piilopaikan salaisen.

Oli aamu niin synkkä
Silti niin kaunis ja valoisa
Hymähdin.

Kun huomasimme sen kadonneen
Löysimme vihdoin vastauksen.

~Olemme nyt kaukana toisistamme,
Mutta yhdessä, ikuisesti♥~

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot