Iänikuinen tuomio.

Runoilija Thihihii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni lintu taivaalla litää.
Vangittuna
vaikka tuomionsa on kärsinyt
ja kokenut aikoja sitten.
Jatkaa matkaansa vangittuna
minne pitääkin.
Ohi vanhojen ystävien,
perheensä ja rakkaansa.
Tuomio on ikuinen.
Tuomio on tuho
joka pakottaa tekemään surullisia asioita.
Tuomio on pelko,
kun pelkää tulevansa tuomituksi;
taas uudelleen ja uudelleen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot