Tulin. Olin. Menin.

Runoilija Thihihii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin. Tunsin. Ihastuin.

Koin. Hymyilin. Rakastuin.

Huomasin. Mietin. Menetin.

Toivoin. Itkin. Ikävöin.

Muistin. Tiesin. Tajusin.

Mutta mitä tällä kertaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot