Kapakan Kaihoisat

Runoilija HaudanHiljaisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viinan haju ja naurun rohina
Kun astuu kapakkaan,
tuntee elon sisäisen räjähdyksen.
Saapuu kädellesi joukko unelmattomia pääskysiä.
Tarjoilija punaposkinen
Nostaa juomat pöydälle selkeytymään.
Vanhan miehen valitus tempoo sydämestä tuntoa
Paikkasi valitset, istuu viereesi vanha hapan hengitys.
Humalasta humanismiin.
Herkistyykö kenenkään sydämet jätteelle?
Joku nainen näytti kuvan rumasta vauvastaan.
Musiikki soi kovempaa kuin omat ajatukset.
Sinä olet ihanne synteinesi
ja tiedät
rakastat enemmän kuin omatuntoni käsittää.
Olen hylätty,
syrjäytetty,
Ihminen.
Lohduttajana hallitsematon kulta-aika ravintolan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja kielikuvia..

 

Käyttäjän kaikki runot