Harlekiinit

Runoilija HaudanHiljaisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juostaan kilpaa, suoritetaan
valitetaan elon ihanuutta.
Nauretaan kaikki,
pois meistä alituinen vääristymä onnesta!
Yhdistyy yhteiskunnassa
Temppuilijoiden ja naamanvääntäjien seura.
Eivät ne maksaisi lanttiakaan auringonvalosta.
Huokaukset kaikuvat eduskuntatalossa
Olemme saamattomia pelleilijöitä.
Kaivetaan kupeesta lounassetelit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten ihmeessä et ole aiemmin tänne kirjoitellut? Tyylisi on jännä, tykästyin siihen. Tässä nimenomaisessa on kiva rytmi ja hauskat kielikuvat elävöittävät sitä.

 

Käyttäjän kaikki runot