Ydinaseista temperamenttia heikoille kansoille

Runoilija HaudanHiljaisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Silmään tarttuu hiukkanen atomin.
Heitettiinkö kolikkoa henkiolennoista,
Vaiko oikeista, elävistä
Ahdistaa lapsen rintaa
Idässä vanhan taian lumo haihtuu,
Kulkee ikuisten tarinoiden,
Tuhansien öiden prinsessat naamareissaan.
Milloin uhka osaksi osuu,
Lipevät kielet vaalivat omaa valtaa.
Lapsen unessa puhaltaa se menneet pois.

Kuulkaa, minä kuulen
Nähkää, minäkin näen
Vielä kuihtunutta poltetta, palautetta, vihreää valitusta.
Fissio tukehduttaa alleen maailman paremman puoliskon.
Usko, minäkin uskon
Uskotaan kaikki paremmuuden valavan ympärillemme suojavaan kilven.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot