31.7

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

Yöt synkkenee
niiden mukana myös mieleni
Toivottaen syksyn tervetulleeksi
Ehkä tämä on mun viimeinen heinäkuu
Tai ehkä sittenkään ei

Joskus mietin, en tiedä miksi
Mietin, kuka meistä täältä lähtee ensimmäisenä
Kenestä tulee lääkäri,
kenestä puistojen kansoittaja
Vuodet valita tiensä pikakelataan

Ei mikään ole pysyvää, niin aina sanotaan
Nyt sen vain alkaa oikeasti tajuamaan
Pari vuotta takaperin olin kuolematon
Parin vuoden päästä alan rapistumaan jo
Pakko se on hyväksyä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot