Nimetön

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

Tahtoisitko olla mulle muovinukke vaan?
Pääsisit näyteikkunaani koristamaan.
Esittelisin sut koko maailmalle, etkä sanoisi sanaakaan
Kuvittelisin sinut millaiseksi ikinä tahdonkaan,
sillä sullahan ei ole omaa persoonaa
koska sä olet muovinukke vaan.

Jos joskus kyllästyisin täydellisyyttäsi katsomaan
voisin aina valot sammuttaa.
Sä jäisit yksin pimeään seisomaan
ja mä jatkaisin hymyillen paikkaan seuraavaan.
Et sä jäisi kuitenkaan mua kaipaamaan
olethan muovia vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

love our fascist beauty standards. karu maailma. pidän

 

Käyttäjän kaikki runot