Nimetön

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

En sitä näin suunnitellut
vaan niin siinä kai aina käy
Haaveilija haaveisiinsa katoaa
ellei opi itseään muiden silmin katsomaan

Maailmanlopun sireenit
soi kaikkien äänissä
Jokainen meistä täällä elää
ikuisessa vikasietotilassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"vikasietotila" Mainio sana.

 

Käyttäjän kaikki runot