Kaukosuhde

Runoilija TryingNotLying

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vasta aamullako lähdin luotasi

Kosketuksesi lämpö,
on iholtani haihtunut

Tuoksusi viipyi,
vain hieman pidempään

Kuiskattu jäähyväissana,
toistuu enää muistona

Syleilysi voima,
jätti minut kompuroimaan

Sinä olet minulle ikuinen odotus

Ja kaipaan jo seuraavaan kertaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot