Matkanpää

Runoilija Uncaring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä hevosen saa veden ääreen, mutta ei sitä voi pakottaa juomaan.
 

Nyt lienen matkanpäähän vihdoin tullut.
Mun ympäröivät öisten polkuin yksinkäyjät, hullut...
Ei mikään ole mitään, kukaan ei liene kukaan...
Ma vielä hetken vierin, sameen, vitkan virran mukaan,
syvyyden suuren helmaan
ja vaivun unten kauneimpien turhaan kuvitelmaan.
On mieli haikee.
On loppu julma, tie ol' liian vaikee.
On kuvitettu kaunein elonpuuni,
ei elonkorjuukiitoksehen taivu suuni:
ma onnen aarrelippaast' tyhjän sain vain kuoren
ja liian varhain vanhuudeksi vaihdoin elämäni nuoren.

Selite: 
-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Uncaring Valitus 6.8.2010 0 Runo
Uncaring Aalto 6.8.2010 1 Runo
Uncaring Sinä 25.10.2010 2 Runo
Uncaring Viimeinen isku 8.11.2010 0 Runo
Uncaring Matkanpää 9.11.2010 0 Runo
Uncaring Viestit 14.11.2010 1 Runo
Uncaring Nihilismiä 14.11.2010 2 Runo
Uncaring Kohtalo 14.11.2010 0 Runo
Uncaring Valituslaulu 19.1.2011 1 Runo
Uncaring Yöelegia 23.10.2011 0 Runo