Sinä

Runoilija Uncaring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä hevosen saa veden ääreen, mutta ei sitä voi pakottaa juomaan.
 

Olit riemuni suurilla hetkillä,
olit suruni surkeilla retkillä,
olit tutkija tunnoton katojen,
olit siunaus täysien satojen,
olit aurinko lämmössä ajaton,
olit pursi haaveissa rajaton,
olit astuja vuorien, ahojen,
olit istuja penkkien pahojen,
olit vierellä pelurikorttien,
olit vartija temppeliporttien,
olit toveri tuttava salossa,
olit rakovalkea halossa,
olit himotar pidossa hiisien,
tien opas virstojen viisien,
olit helteessä suoja siimeinen.
ole siimeeni myöskin sa viimeinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

Hienoja mielikuvia nostattava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Uncaring Sinä 25.10.2010 2 Runo
Uncaring Nihilismiä 14.11.2010 2 Runo
Uncaring Aalto 6.8.2010 1 Runo
Uncaring Viestit 14.11.2010 1 Runo
Uncaring Valituslaulu 19.1.2011 1 Runo
Uncaring Matkanpää 9.11.2010 0 Runo
Uncaring Kohtalo 14.11.2010 0 Runo
Uncaring Viimeinen isku 8.11.2010 0 Runo
Uncaring Valitus 6.8.2010 0 Runo
Uncaring Yöelegia 23.10.2011 0 Runo