Saavuttamaton

Runoilija Tilutteluosasto

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Then happened something, what changed the world.
 

Ennen kuin saavuttaa unelmaansa
täytyy olla varma
siitä mitä oikeasti haluaa

Unohdettuna
sinne syvälle haudattuna, kulutettuna loppuun
voi huomata, ettei saanutkaan
sielun kauan kaipaamaa rauhaa

Eläisinkö hetkessä vai miettisinkö pidempään?
Kysymykset risteilevät päässäni
mutta vastaukset rimpuilevat kauemmaksi

Selittäisit varmasti kaiken, jos haluaisin tietää
pitäisit minut ulkona todellisuudesta
jossa kaikki ei ole kaunista ja hyvää
kaukana siitä pahuudesta
josta voi myös onnen löytää

Hymysi sulattaisi jään
sen takia eteenpäin pusken
Läpi harmaan kiven
yli vuorien
vain nähdäkseni
Hymysi uudelleen

En saa sinua mielestäni
enkä edes tahtoisi
vaikka näyttääkin, kuin pyristelisin vastaan

Pysy siinä
elämä on elämistä varten
eletään tämä yhdessä

Ennen kuin voi saavuttaa unelmansa
täytyy olla varma
siitä mitä oikeasti haluaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot