Rakkauden tuskaa

Runoilija Tilutteluosasto

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Then happened something, what changed the world.
 

Tuska
et tiedä mitä se tarkoittaa
et miltä se tuntuu.
Sitä tunnetta ei voi kartoittaa.
Silti väität tietäväsi
sori hymypoika, ton täytyi olla vitsi.

Kasvoissa näet tekohymyn jäljet
Täytyy sano 'kaikki okei'
vaikka niin ei todellakaan ole

Se tunne sisälle syöpyy
sua pelottaa, sä täriset
Voi tuska, pysyisit vain poissa
Pysyisit poissa

Rakkaus
et tiedä mitä se tarkoittaa
et miltä se tuntuu.
Sitä tunnetta ei voi karkoittaa.
Silti väität tietäväsi
sori surusilmä, ton täytyi olla vitsi

Kasvoilta löydät hölmön virnistyksen
täytyy sanoo 'kaikki okei'
vaikka niin ei todellakaan ole

Se tunne sisälle syöpyy
sua pelottaa, sä väriset
Voi rakkaus, pysyisit vain poissa
Pysyisit poissa

Et tiedä mitä se tarkoittaa...
Kasvoissa näet tekohymyn jäljet
Kasvoilta löydät hölmön virnistyksen
Voi rakkaus, voi Tuska!
et tiedä mitä se tarkoittaa...

Pysyisit vain poissa
surusilmä, hymypoika.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot