Metsän tyttäret

Runoilija Tilutteluosasto

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Then happened something, what changed the world.
 

Pimeyden keskellä loistaa,
lähellä rosoista pintaa.
Kun useimmat mäen päältä katsovat
he luulevat tietävänsä kaiken minusta

Hymyni sokaisee muut varjoonsa
Mutta varjo
se löytyy myös minusta

Metsän reunassa, puron varressa
aivan missä vain
näen hahmon hymyilevän, hahmon surevan
hahmon vaalean, hahmon mustanpuhuvan
ja tiedän, he molemmat seuraavat
sinuna sinua aina

Surusi hukuttaa minut nauruunsa
mutta onni
se löytyy myös sinusta

Puiden oksista, lehdistä,surusta
neuloit ympärillesi muurin
Olit ennen niin kovin kaunis
jäljellä kauneudestasi ovat kasvosi
sisältä sielustasi ei löydy kuin tyhjää,
pelkkää pimeää

Auringon säteistä, vesi pisaroista
kudoit sielullesi onnellisuuden
Yrität parhaasi pelastaaksesi hänet,
täyttää hänen sielunsa rakkaudella
pienellä toivolla

Kun muuri sortuu
on otettava lisää laastia
paikattava ajan tekemät rakoset

On pyydettävä apua,
jonkun on sekoitettava laastia
sillä aikaa, kuin parannat itseäsi

Hän on valmiina auttamaan sinua,
hän seisoo aina rinnallasi
Hän haluaa nousta kanssasi lentoon,
leijailla yhdessä onneen

Hän on valmiina nostamaan sinut
kun tunnet pudonneesi
Hän haluaa nostaa sinut kanssaan lentoon,
leijailla kanssasi onneen

Katson kaukaa teitä kahta,
pimeyden ja rakkauden lasta,
kunnes katoan varjoihin

Tunnen pelastuksen lähenevän
isoilla harppauksilla luoksenne
ehkä on koittanut teidän aikanne
nousta siivillenne

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot