Nimetön

Runoilija jamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen hymyile läpi kyynelten.
 

Sun kanssas on helppoa olla...
Liian helppoa mulle.
Sun kanssas on hyvä olla...
Liian hyvä mulle.

Sä kuuntelet mua,
sä lohdutat mua
ja oot mun tukena,
mutta osaanko mä
ottaa vastaan sitä?

Mun pitäs olla onnellinen,
mytta mä en osaa,
enkä mä uskalla enää!

Jaksatko silti olla
mun vierellä?
Jospa mäkin vielä
oppisin luottamaan
ja olemaan onnellinen.
Olisitko vielä silloinkin
mun vierellä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
jamo sydämeen jäänyt kaipaus suunnaton 8.12.2009 0 Runo
jamo Nimetön 23.2.2010 0 Runo
jamo Nimetön 23.2.2010 1 Runo
jamo Nimetön 23.2.2010 0 Runo
jamo Nimetön 23.2.2010 0 Runo
jamo Nimetön 23.2.2010 0 Runo
jamo Nimetön 23.2.2010 0 Runo
jamo Nimetön 22.3.2010 0 Runo
jamo Nimetön 22.3.2010 0 Runo
jamo Rakastan sinua ikuisesti 7.10.2010 4 Runo