Nimetön

Runoilija SOKERIMUIKKU

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ehkä pian täällä ei ole ketään.
mulla ei ole ketään.
tässä ei ole.
mihin
missä
minne

melankoliaa, melodioita korvakäytävien läpi solisee ja kysymyksiä joihin vaikea vastata. pieninä puroina mä valun ohi päivien, kylmiä ja lumisia joiden lumihankiin hukkua. siperiailmasto antaa mun laittaa silmät kiinni ja hengittää ikkunalasiin ympyröitä. ja minä nukun nukun nukun, ja minä yhä nukun. herättäkää minut kun olette taas läsnä ettekä vain paikalla hiljaa siihen seisomaan jääneinä, paikalleen jäätyneinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot