Yhä edelleen

Runoilija Pikkumyy83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pää liian täynnä ajatuksia, pelkoja, toiveita, tunteita ja tietoa.
En arvannut olisi aikoinaan että edelleen tässä olen,
odottaen soittojasi ja ääntäsi, käyntejäsi ja kosketuksiasi.

Emme me voi olla erossa montaa päivää, kahden vuorokauden pituus saa meidät jo soittamaan ellei näkemään..
Sinäkin olet kiinni minussa, kaipaat myös puheita, kosketuksia, silityksiä, et ainoastaan seksiä..
Minä pelkään että hyväilysi, kainalossa istutut hetket ja puhutut asiat saavat minut toivomaan jotain olematonta..
En halua muuta kuin varastetut hetket!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot