Yksi hyvä tuhlattu

Runoilija Jappervokki

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jännitystä, seikkailuja ja tosi villejä juttuja! Kaikenlainen kommentti ja arvostelu erittäin tervetullutta, pyrin vastaamaan jokaiselle joka vaivaituu tänne kirjoittamaan edes jotakin
 

"Synkät sanat pukevat teitä sir,"
sanoo mies kadulla liituraidoissaan.
"Miten hienosti ne katsovatkaan silmistänne."
lähtee ja menee, jään ikkunaa katsomaan.

Lasista heijastuu tuttu muukalainen
samat vaatteet ja naama kuin ennenkin.
Leukapartansa on sekin vinoon ajanut
taidan tietää jopa sen nimenkin.

"Mennääs taas" se kehottaa ja lähtee
tuota omaa tietään pohjoiseen kulkemaan.
Sen määränpään tietäis kai monikin
jos sattuisi taakseen katsomaan.

Selite: 
Tämä nyt on taas tälläistä absurdia roskaa jota tulee tehtyä kun koittaa kirjottaa väkisin vaan sen vuoksi että saisi jotakin tehtyä. Etenkin jos koittaa kirjoittaa väkisin jotakin absurdia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot