Valoa kohti

Runoilija Zejden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Astu eteenpäin rohkeasti,
kirkasta valoa kohti,
se on sinun pelastuksesi,
vastaus kaikkiin toiveisiisi.
Se voi merkitä kaiken loppua
tai sitten uutta alkua,
olkoon mitä vaan,
uudet seikkailut sua odottaa,
mailla tuntemattomilla,
pilvivuorten laitumilla...

Selite: 
Runo kirjoitettu edesmenneelle ystävälle hänen tulevia koitoksiaan varten.
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa. Tänään muistetaan heitä, jotka ovat lähteneet jo, ja rukoillaan, että itse jaksaisimme luonnolliseen loppuun saakka. Kaunis runo ystävälle.

kaunis, pidän todella.

 

Käyttäjän kaikki runot