Rakkaus voi satuttaa

Runoilija Zejden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä ihme mus on pieles/
ku en saa sua mun mielest/
mei juttu o iha täysi mahoton/
mut mun kaipuu on silti loputon/
Tiiän, en sais sua rakastaa/
vittu en vaa sua mielest saa/
Jos oisin vähä lähempän sua/
tää vois ehkä onnistua/
mut pitäs kouluuki käyä/
enkä loppuu tälle nää mä/
koko aja vitun kova ikävä/
kerro mitä tälle on tehtävä:/
pitäskö kaikki vaa unohtaa/
ja kesken kaiken luovuttaa/
mei yhteine tulevaisuus unohtaa/
vai jaksatsä mua odottaa?/
Oot vitun tärkee mulle/
vaikken merkkais mitää sulle/
kunha tiiät et mä välitän/
ja mul on vitun kova ikävä/
ja vaikkei täst mitää tuliskaa/
tuun aina sua rakastaa/
Oon varma, et täst yhes selvitää/
mitä ikinä sit me tullaa päättämää/
toivon silti ettet unohtais mua/
koska en mäkää pysty ikin sua/
yhteiset ajat kaikest työntyy läpi/
vaik näänki huonosti harmaan sumun läpi/
Totuus puskee unelmat pois tieltään/
silti haluun uskoo: sut viel joskus nään/

Selite: 
Runo kertoo ajatuksistani, kun entinen poikaystäväni asui kaukana ja suhteemme oli vaaka laudalla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot