Hyvä vai paha?

Runoilija Zejden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vieläkin mietin: oonko hyvä vai paha?

Missä menee niiden kahden raja?

Välillä satutan ja loukkaan toista,

vaik ei se mun pahaa oloo poista..

Tekeeks teot ihmisesta pahan,

vai onks se vaa paha tapa?

Jos kerran mokaa ja tekee pahaa,

voiks sen joteki tekemättömäks saaha?

Voittaako hyvyys pahuuden,

vai joudunko miettii kaiken uudelleen?

Selite: 
Tein tän aikoinaan kun en tiennyt, oonko kokonaan paha ihminen, jos teen pahoja asioita.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot