Enkelin tuska

Runoilija Zejden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olo on ku pienel enkelillä,

joka ei pysty lentämään

Joka nyt maan päällä,

joutuu selviytymään.

Kaiken paskan selässään kantaa,

ilman tietoo paremmasta,

mut jos jotain voisin antaa,

se ois lahja taivaasta...

Selite: 
Mietiskelin joskus kuinka vaikeeta on suojella ja auttaa toista, jos ei itse saa apua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot