Nimetön

Runoilija Lupine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesällä
kukkaset ja kärpäset.
Jätskipallot ja onnelliset kasvot.

Kaiken pyyhkii syksy.
Sade, harmaus, pimeä.
Missä olet, en näe sinua.

Talvi.
Lunta, valkoista lunta, joka puhdistaa.
On kylmä, ota minut syliin,
älä päästä irti tai jähmetyn.

Odotetaan kevättä.
Hiljalleen kaikki kirkastuu.
Voin taas nähdä ääriviivasi.

Kesän lämpö, tukahduttava kuumuus.
En kuitenkaan voi olla lähelläsi,
ihoni palaa kosketuksestasi.
Odotan talvea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Lupine Isoäidille 31.3.2011 0 Runo
Lupine Nimetön 31.3.2011 0 Runo
Lupine Nimetön 2.12.2010 0 Runo
Lupine Nimetön 15.11.2009 0 Runo
Lupine Nimetön 15.11.2009 0 Runo
Lupine Nimetön 28.9.2014 0 Runo
Lupine Nimetön 28.9.2014 0 Runo
Lupine Nimetön 28.9.2014 0 Runo
Lupine Nimetön 28.9.2014 0 Runo
Lupine Syksyinen lehti 28.9.2014 0 Runo