Kotka

Runoilija Jumina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 15:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1996

 

Pettävälle jäälle laskeutuu,
pikku kotka hymysuu.
Etsii pientä avantoa,
mist vois saada ravintoa.
Kotka tallustaa päällä jään,
mut ei löydy avantoa mistään.

Kotka rannalt laulua kuulee,
sitä kotka ravinnoks luulee.
Pyrähtää lentoon kotka pikkuinen,
isot ovat siivet sen.
Kotka lentää liitää,
rannelle kiitää.

Näkee siellä tyttösen,
oikein pienen pikkuisen.
Laskeutuu tytön vierelle,
jäätyneelle sienelle.
Tyttö tuijottaa kotkaa,
ja sit ihmmeissänsä idean saa.

Tyttö nappaa reppunsa,
ja ottaa sieltä eväslettunsa.
Letun kotkalle ojentaa,
kotka tytölle hymyn antaa.
Nyt kotka iloinen on,
ja aivan suruton.

Selite: 
Pari vuotta vanha runo yhteen kilpailuun. Tosin kilpailu ei ratkennut koskaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on kiva tarina,kuin satu : )

 

Käyttäjän kaikki runot