Ehjä Sielu

Runoilija Tommi P

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 8:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voit kyyneleitä vuodattaa,
tuntematta kipua rinnassa.

Voi kyynel tippua vain siksi kun maailma ei enään satuta, sävelmästä kauniista.

Tiedät silloin että sielusi ehjäksi palautunut on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta...kaunis, herkkä runo

Herkkyyttä, haikeaa kauneutta tässä runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot