Päiväuni

Runoilija Firerock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päiväunilta noustuaan hän
kuiskaisi sinut kumoon
niin
kaataisi maahan

jos olisit läsnä

ja lepäisi ylläsi
rakastaisi ihosi helläksi
antamatta
armoa

tuntisi väsymyksen
vasta myöhemmin
tutkivan katseesi
valossa katuisi

hänen kätensä vahvemmat
kuin niiden puristus
hänen tunteensa suuremmat
kuin sanansa jaksavat kantaa

Selite: 
nojooh.
Kategoria: 
 

Kommentit

wau
tästä minä pidin
hienoa

wau
tästä minä pidin
hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot