Mahdollisuus

Runoilija SnowCamellia

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.10.2009
Viimeksi paikalla: 24.7.2023 4:33

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1992

Toivon iloa olisi,
sulle runoistani,
sanasesta jokaisesta,
kauneimmat kiitokseni.
 

Muutoksen värinään,
uskallanko tarttua?

Pelko menetyksen,
uskoni olematon.

Mutta niin kauan sitten,
viimeksi tuntenut oon,
edes nämä pienet lyönnit,

sydämeni

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, hauras, herkkyydessään toivoa täynnä

Kaunista, arkaa herkkyyttä. :)

Elämänmakuinen, herkkä runo.

Jokainen onnen hetki peittää alleen kymmenen onnetonta.

Seuraava hieno runo on kai hypystä uuteen ?

 

Käyttäjän kaikki runot