Nimetön

Runoilija grrt

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta pippurinen
 

Minulla on vain yksi toive; aamulla kun herään tahdon ensimmäisenä nähdä sinun enkelin kasvosi
Nyt et ollut siinä, et ollut vierelläni niinkuin lupasit.
Otin takkini ja lähdin etsimään sinua ulkoa.

Joka askeleelta minusta tuntui että olin lähempänä sinua
Tuuli vinkui, sen kylmät vireet saivat minun lisäämään vauhtia.
Olin matkalla paikkaan mistä en tiennyt, paikkaan jostai toivoin löytäväni rakastettuni.

Oli aika hetkeksi pysähtyä, miettiä mitä sanoisin kuin näkisin sinut.
Tuuli vinkui, se sai minut kuulemaan naurusi joka oli aina minulle kuin musiikkia.
Jokin tarttui käteeni, käännyin katsomaan mutta en nähnyt mitään.
Se jokin otti minua taas kädestä kiinni, lähti kuljettamaan minua eteenpäin.

Tiesin että se olit sinä. Kuljetit minut rannalle, oli juuri kaunis auringonlasku,
se oli kauneinta mitä olin nähnyt.
Auringonsäteet valaisivat kasvoni, säteet häikäisi mutta ne saivat samalla minut
tuntemaan itseni kauniiksi, kerrankin.
Tuulen vinkuminen sai minut kuulemaan äänesi, joka sanoi;
"vaikka miten meille täällä kävis, voisin luovuttaa mun hengen sun käsiis"

Suljin silmäni ja kyyneleet valuivat pitkin poskiani.
Kuulin askelia takanani, tunsin kosketuksen ihollani.
Avasin silmäni ja näin sinun enkelin kasvosi.

Vihdoinkin olin sinun kanssasi, turvassa. Tähän minä kuulun, nyt ja ikuisesti.

Selite: 
Idea tähän lähti kun olin eräänä päivänä istumassa rannalla ja näin pariskunnan kävelemässä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
grrt enkeleitä 19.9.2009 0 Runo
grrt Nimetön 19.11.2009 0 Runo
grrt Rakkaus 25.11.2009 1 Runo
grrt ystävälle 20.8.2010 1 Runo