Ymmärtääkö se?

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mahtaako se ymmärtää
että tuhoaa itseään
kun ottaa kulauksenkin

Mahtaako se ymmärtää
kuinka sen olemus muuttuu
aina uuden oluen myötä
ihanasta ihmisestä
ystävästäni
vastenmieliseksi seuralaiseksi
Kuinka sen seurassa oleminen
ei enää kiinnosta

Kuka tämän voisi
sille kertoa
Niin että se ymmärtää
mitä ihan oikeasti on
tekemässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan

 

Käyttäjän kaikki runot