Elämä ilman sydäntä

Runoilija invisible love

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen muiden silmissä iloinen ja elämänhalua pursuava tyttönen, mutta totuus on joskus toisenlainen..
 

Satoi.
Sen pienen tytön silmäkulmasta
Vierähti kyynel
Ei huomannut kukaan
sateen joukosta
sitä pientä sadepisaraa

Mutta sillä sadepisaralla oli tarina,
niin surullinen, että tyttöä pelotti
Hän salaa toivoi yksinään
olevansa enkeli
pieni pieni enkeli,
joka taivaasta suojelisi ja rakastaisi,
sitä ihmistä,
joka vienyt oli hänen sydämensä.

Hän kaipasi kipeästi
lämpimiä haleja
sanoja, jotka tekivät onnellisiksi
katsetta, josta huokui välitys.
Hän ikävöi monia asioita.
Asioita, jotka olivat vain hävinneet
sen tytön elämästä

Ei voinut olla itkemättä hän
tyttö pienoinen,
joka elävien kirjoissa kärsi
tähden oman pelokkuutensa

Edelleen tärisi tyttö
Hauras, haavoittuvainen

Selite: 
Illalla kirjoitin hieman epämääräisissä tunnelmissa
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan kamalan suloinen :) tykkään tosi paljon tästä :))

Herkkää, hieno runo!

Wau... Todella hyvää settii :)

aivan ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot