jää meri

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

kylmänväreet
kehoni valtaan saa
tunne on kylmä
kuin jäinen meri

sitä tunnetta et pääse pakoon
etkä karkuun
huudat ja kiljut
tuhansille veitsen tuntuville pistoille
hyytävä meri sinua vie
keinuttaa ja keinuttaa
kunnes et enään tunne mitään
niin hyytävän kylmää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot