mietteitä

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

aurinko
tähdet
kuu

kolme taivaallista asiaa

tähdet tietää
kuu kertoo
aurinko lämmittää

mutta mikä ihanampaa
kuu uinti keskellä yötä

tähtitaivas
talvi pakkasella

noi ovat niin ihania ajatelmia ja asioita
niistä voi nauttia jo niin suuresti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot