kesää odottaa

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

kesä saapuu satamaan
laivat ovat laiturin
kupeessa jo valmiina

veneilijät liikenteeseen
lokit taivalle liiteleen

veden kohina
puron solina

kesän taikaa
omaa ihanaa aikaa

auringon alla
lehtien varjoissa
tuulen mailla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan kevyt, luonnonrikas runokertomus.
Ikävä kesää, onneksi sekin on jo kohta ovella. :)

 

Käyttäjän kaikki runot