Mysteeri

Runoilija sarina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runosuoni kukkii hyvässä ja pahassa...
 

Sanot olevasi yksinäinen,
ja että kaipaat ihmistä tekemaan ajatuksiasi.
Aina kun yritän saada mielesi valoisemmaksi,
työnnät minut pois ajatuksineni.
Minkä helvetin takia uskoudut kertomaan minulle sisintäsi,
jos se on sinulle aivan sama mitä ajattelen tai tunnen.
Hirveintä on että asialle ei voi tehdä mitään..
jos sinä... niin minäkin kärsin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
sarina Mysteeri 21.9.2009 0 Runo
sarina Päätökset... 15.9.2009 0 Runo
sarina Pamaus 21.9.2009 2 Runo
sarina Rakkaalleni... 15.9.2009 1 Runo
sarina Sydän 21.9.2009 0 Runo
sarina Vesi 21.9.2009 0 Runo
sarina Yllätys 21.9.2009 0 Runo
sarina Ystävälle 21.9.2009 0 Runo