Elämän tie

Runoilija murmeli90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä oon tämmönen eläinrakas haahuilija..... Arvostelut tervetulleita, sekä risut että ruusut!
 

Toivon paljon enkeleitä tiellesi rakas ystäväin.
Kohta aurinko maalaa väreillään lumisen maan vaaleanvireäksi.
Ja tie edessäsi olkoon onnellinen.
Vieköön se eteenpäin, rakkauden voimalla.
Kuljet vieläkin, pitkällä tiellä, eheytyen, luottaen.
Iloinen pieni ystäväin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot