Kukkia äidille

Runoilija murmeli90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä oon tämmönen eläinrakas haahuilija..... Arvostelut tervetulleita, sekä risut että ruusut!
 

Hänellä on käsissään kimppu päivänkakkaroita, muutama irti juurineenkin kai kiskaistu.
Ja ehkä hieman liian kovasti niitä myös käsissään pidellyt, pieni kukkakimppu siitä nyt nuupahtanut.
Tytöllä päällään kesämekko, joskus lie ollut valkeakin.
Kengätkin oli hetki sitten jalassa, vaan nyt ne oli jonnekin unohtunut.
Tyttö juoksee sitten kohti pientä pirttiä ja kukkakimpun äiti niin rakas nyt saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot