En pysty vihaamaan

Runoilija murmeli90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä oon tämmönen eläinrakas haahuilija..... Arvostelut tervetulleita, sekä risut että ruusut!
 

Seisoit silloin aivan hiljaa vierelläin, katselit tummaa taivasta tähtineen.
Ujosti sinua välillä salaa tuijotin ja kasvosi painoin syvälle sydämeen.
Nyt ehkä olisi parempi, jos pystyisin sinua vihaamaan. Tällaisena yönä, niin samanlaisena, en kuitenkaan voi.
En voi tehdä muuta, kuin muistaa.
En pysty vihaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot