c21h23no5 - Opi aatteit.

Runoilija Loyal to Dreams

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi ei tänää kuolen,
huumeet valtaa suonen.
Hei hei, nähään huomen.
Kuka vois tän tuskan poistaa,
se alas taivaasta loistaa!
Taivaas totun kuivaan kieleen,
helvetis se PALAA mun mieleen!
Palanut kallo antaa vihjeen pienen:
Usko hyvään, pelkää pahaa,
älä rakasta rahaa.
Älä aikaa varasta,
perhettäsi rakasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot